Geannuleerd

Discozwemmen Halloween 2020

Monsterjacht > 19:30 – 20:30 uur
Discozwemmen > 20:30 – 22:00 uur

Monsterjacht

Alle monsters zijn ontsnapt en lopen rondom het sportcomplex. Kun jij ze allemaal vinden? Zombies, Goblins, Spoken, Vampieren en veel meer. We zijn ze allemaal kwijt. Pas op! Ze kunnen bijten. Bij slecht weer gaat de monsterjacht niet door, maar het discozwemmen wel. Dit wordt op vrijdag 30 oktober bekend gemaakt op de BIND SPORT Facebook pagina.

Discozwemmen

Na de monsterjacht maken we van zwembad In de Bandert een heuse disco. Zwemmen wordt zo nog leuker. Op deze avond gaat het licht uit en de discolampen aan! Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op de nieuwste hits. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief!

Informatie

Wil je graag meedoen aan deze Halloween activiteit? Reserveer dan vooraf je ticket. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Niet vergeten dat wanneer je komt discozwemmen, je tussen de 7 en 17 jaar oud bent en minimaal het A- diploma hebt behaald. Ouders mogen dit jaar vanwege het coronavirus niet mee naar binnen. Brengen en halen is uiteraard wel erg fijn!

Reserveer hier je tickets

 

Datum

31 okt 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Entree

3,75

Meer info

Informatie PDF

Labels

Spetterspektakel
Zwembad In de Bandert

Locatie

Zwembad In de Bandert
Bandertlaan 7, Echt
Stichting Menswel Sport | Zwembad In de Bandert

Organisator

Stichting Menswel Sport | Zwembad In de Bandert
Telefoon
+31 (0)475 482160
Email
info@indebandert.nl
Website
https://indebandert.nl
Informatie PDF