GEZINSZWEMMEN

Iedere zondag -behalve op feestdagen- is in Zwembad In de Bandert gezinszwemmen. Kom samen met je ouders, vriendjes of vriendinnetjes enkele uurtjes recreatief zwemmen en spelen in ons zwembad in Echt. Uiteraard is de 35 meter lange waterglijbaan open en kunnen de kleintjes spelen in het spraypark. De 8-persoons whirlpool is uiteraard ook gratis toegankelijk. Voor een lekkere kop koffie, frisdrank en andere versnapering kun je terecht in ons gezellig sportcafé.

Kinderen die bij ons voor de zwemles zijn ingeschreven of volgen, hebben op vertoon van een pasje, gratis toegang tijdens dit gezinszwemmen. Vraag het zwemlespasje aan bij de kassa. Dit pasje is geldig zolang je kind bij ons de zwemlessen volgt.

Tijdens het Gezinszwemmen is het ook mogelijk een kinderfeestje het houden. Kijk hier voor meer informatie.

 

Ideaal voor gezinnen
Waterglijbaan
Peuter Spraypark
Whirlpool
Sportcafé
Gratis voor ABC-zwemlessers
 

BANEN ZWEMMEN

Zwembad In de Bandert in Echt biedt bezoekers vrijwel dagelijks de gelegenheid om in het wedstrijdbad van 25 x 12,5 meter op sportieve wijze baantjes te zwemmen. In ons zwembad beschikken wij over een geheel nieuw therapeutisch doelgroepenbad van 15 x 9 meter met een watertemperatuur van 31,5º C.

Op meerdere momenten in de week kunnen bezoekers ook het doelgroepenbad gebruiken om op recreatieve wijze baantjes te zwemmen. De omstandigheden zijn zeer geschikt voor bezoekers met klachten zoals fibromyalgie, reuma en artritis.

Alle Leeftijden
Sportief
Wedstrijdbad
Gezond
Samen
Warm doelgroepenbad