Goedenavond gamer! Ondanks dat corona en de avondklok voor veel beperkingen zorgen, willen wij kijken wat wel kan. Online gamen is een perfect middel om je avond door te komen nu je niet naar buiten mag. Pak je controller, ga de strijd aan in Fortnite, FIFA of Rocket League en wordt de winnaar van Beat theClock!

 

Wat is de Beat the Clock Esports Competition?

Beat the Clock Esports Competition is een toernooi reeks van FIFA, Fortnite en Rocket League die speciaal wordt georganiseerd als activiteit tijdens de avondklok. Schrijf je in en win mooie prijzen! Voor iedereen is er een leuk toernooien meedoen is geheel gratis. Winnaars van de toernooien plaatsen zich voor de finale. 3, 4 en 5 februari plaatsen beide finalisten zich zelfs! De online finale is op zaterdagavond 6 februari.

Kijk op http://esportsnederland.nl/menswel wanneer jouw game een toernooi heeft en nodig je vrienden uit om mee te doen. De finale wordt live uitgezonden via twitch.tv/esportsgamearena waar je alle actie kan volgen en gezellig kan chatten. Kortom vervelen is tijdens de avondklok niet nodig!

Menswel Sport, Esports Nederland, House of Esports, Esports Game Arena, Game Generation en Eindelijkwatleuks.nl organiseren de Beat the Clock Esports Competition. Een event voor iedereen die van gamen en gezelligheid houd.

 

Wat kan ik winnen in de Beat the clock competitie

FIFA: 500 euro: nr 1 200 euro, nr 2 150 euro, nr 3 en 4 75 euro

Fortnite: 500 euro: nr 1 200 euro, nr 2 150 euro, nr 3 en 4 75 euro

Rocket League: 800 euro: nr 1: 300, nr 2 200, nr 3 en 4, 150 euro

Voor wie zijn is de Beat The Clock Competitie

 

De Beat The Clock Competitie is voor iedereen!

Je hebt alleen een account op Esports Nederland nodig en de game moet gekoppeld worden aan je account.

Hoe je dit moet doen wordt hieronder stap voor stap uitgelegd.

Korte uitleg voor nieuwe spelers op het platform

Hoe connect ik mijn game account aan Esports Nederland?
Je kunt games linken die je wil spelen op het platform. Dat kun je doen door hier te klikken.

Hoe registreer ik me voor een toernooi?
Je kan een half uur voordat het toernooi begint jezelf inchecken op de toernooi pagina. Als je mee wil doen aan een toernooi kun je op ”Inschrijven” klikken. Je krijgt dan een notificatie wanneer de check-in open gaat

Hoe check ik me in voor een toernooi?
Een half uur voordat een toernooi start, kun je op ”join tournament” klikken op de pagina van het specifieke toernooi. Voor sommige games moet je vervolgens het account selecteren waarmee je speelt.

Ik heb me ingecheckt en sta klaar om te spelen. Wat nu?
Zodra een toernooi start zijn er twee dingen waar je op moet letten:

Check-in voor elke game

Voor de start van elke game krijg je 5 minuten om jezelf in te checken. Dit is een extra controle om te kijken of je nog steeds aanwezig bent. Als je niet op tijd incheckt, word je gediskwalificeerd van het toernooi. Hou de website in de gaten, zodat je niet je match mist!

De 5 minuten timer start wanneer beide spelers klaar zijn voor hun volgende game. Soms moet je even wachten tot je tegenstander klaar is met zijn/haar vorige game.

Match

Vanaf dit punt gaat alles door via het ”match” tab van het toernooi.