Het wedstrijdbad van Zwembad In de Bandert is de eerste drie weken van de zomervakantie gesloten vanwege werkzaamheden. Door groot onderhoud is het wedstrijdbad vanaf vrijdag 14 juli 14:30 uur tot en met vrijdag 4 augustus 2023 niet te gebruiken.

Groot onderhoud

Het plafond, de verlichting, de luchtbehandeling/ventilatie, de automatische deuren en het tegelwerk en voegen van het wedstrijdbad hebben groot onderhoud nodig. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren moet het water uit het bassin. Gedurende de sluitingsperiode die hiervoor nodig is worden er ook andere werkzaamheden uitgevoerd, zoals het vervangen van kitnaden, douchekoppen en -sensoren en specialistische dieptereinigingen van oppervlakten.

“Een aantal werkzaamheden aan het wedstrijdbad stonden al langer op de planning. Groot onderhoud komt altijd ongelegen, omdat het zwembad dan een aantal weken niet gebruikt kan worden. We hebben ervoor gekozen om alle werkzaamheden te combineren en in de zomervakantie uit te voeren, zodat er zo min mogelijk overlast voor onze bezoekers is”, aldus Dennis van Eck, teamleider Sport.

Zwemlessen, banen zwemmen en verenigingen

Tijdens de zomervakantie gaan de activiteiten zwemles, banen zwemmen en verenigingen, zoals gebruikelijk zoveel mogelijk door. De eerste drie weken is alleen het doelgroepenbad geopend en kunnen nog niet alle activiteiten plaatsvinden. Vanaf week 32 zijn het doelgroepenbad en wedstrijdbad weer geopend en is het zomeraanbod weer als vanouds.

De aangepaste openingstijden vind je hier: openingstijden zomervakantie

Heb je vragen over onze aangepaste openingstijden, vanwege het groot onderhoud, neem dan contact met ons op.