Wil je net als alle andere zwemmers ook weer lekker komen zwemmen, maar twijfel je of het nu wel zo verstandig voor je is? We kunnen ons goed voorstellen dat je twijfelt in deze tijd. Zwemmen bij Zwembad In de Bandert is uiteraard coronaveilig, omdat we het protocol verantwoord zwemmen en alle maatregelen van het RIVM volgen. Bovendien passen we onze dienstverlening aan als de overheid de maatregelen aanscherpt of versoepeld.

Maar of je komt zwemmen blijft een keuze van jezelf. En iedereen maakt hierin zijn eigen afweging en kijkt naar zijn eigen gezondheid. Voel je je niet helemaal fit of heb je klachten? Doe dan vooraf onze gratis gezondheidscheck met vragen van het RIVM om te beoordelen of het verstandig is om te gaan zwemmen. 

Heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel naar onze receptie +31 (0)475 482160. We zien je graag weer terug.

    Omdat we alle richtlijnen van het RIVM en het protocol Verantwoord Zwemmen strikt volgen is zwemmen bij zwembad In de Bandert coronaveilig voor personeel en zwemmers. Indien er door de overheid nieuwe maatregelen worden genomen, dan informeren wij je uiteraard weer zo snel mogelijk.