Vanaf nu is het ook mogelijk om in onze webshop al je zwemactiviteiten te reserveren en te betalen met Mastercard en Visa. Zo kun je nog eenvoudiger online afrekenen. Uiteraard blijven de bestaande betaalmethoden iDeal, Bancontact en Sofort banking gewoon bestaan. We merkten echter dat niet alle buitenlandse klanten met deze betaalmethoden konden reserveren.

English
From now on it is also possible to book and pay for all your swimming activities in our webshop with Mastercard and Visa. This makes it even easier for you to pay online.
Deutsch

Ab sofort ist es auch möglich, alle Ihre Schwimmaktivitäten in unserem Webshop mit Mastercard und Visa zu buchen und zu bezahlen. Das macht es noch einfacher, online zu bezahlen.

Alle betalingen in onze webshop gaan via Mollie. Mollie is een payment service provider die de betalingen voor onze webshop verwerkt. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar ons gaat. Kijk voor meer informatie op mollie.nl.

De onderstaande betaalmethoden bieden we via onze webshop aan.

 

blank

blank

Creditcard

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende de maand uitgegeven hebben, terug. Momenteel ondersteunen we Visa en Mastercard.

 

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode.

Sofort banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen.