Op zaterdag 30 mei nemen we een nieuw online reserveringssysteem in gebruik. Het huidige systeem op onze website wordt vervangen. Activiteiten die plaatsvinden tot zaterdag 30 mei kun je in het huidige systeem gewoon blijven reserveren. Activiteiten na 30 mei kun je via deze website, vanaf zaterdag, in het nieuwe systeem reserveren.

Volgens het Nederlandse Protocol Verantwoord Zwemmen dient ieder zwembad een systeem te hanteren dat voorkomt dat er meer mensen dan toegestaan aanwezig zijn. Wij gebruiken hiervoor een reserveringssysteem via onze website.

Het nieuwe reserveringssysteem kent een aantal voordelen ten opzichte van het huidige systeem. Zo kun je bijvoorbeeld in het nieuwe systeem een account aanmaken en hoef je niet telkens opnieuw je gegevens in te vullen. Je beheert je eigen gegevens in je account. In je account kun je bovendien al je reserveringen terugzien.

Verder is het ook mogelijk om meerdere activiteiten per keer te reserveren en is de afhandeling voor het zwembadpersoneel eenvoudiger.

 

Reserveren in nieuw systeem

Om de overstap naar het nieuwe reserveringssysteem te kunnen maken, moeten we het huidige reserveringssysteem stopzetten op 30 mei. Je kunt in het huidige systeem dus alleen nog maar activiteiten reserveren die plaatsvinden voor 30 mei. Vanaf zaterdag 30 mei kom je via deze website in het nieuwe reserveringssysteem terecht. Hier kun je activiteiten reserveren die plaatsvinden vanaf 30 mei.

Om een reservering te maken loop je de volgende stappen door:

1. klik op een activiteit
2. kies je gewenste datum
3. selecteer het aantal personen
4. maak een keuze uit de beschikbare tijden
5. klik op reserveren
6. registreer als nieuwe gebruiker (of login als bestaande gebruiker)
7. bevestig eenmalig je e-mailadres (bij nieuwe gebruikers)
8. controleer, annuleer of wijzig je reservering en voeg eventueel extra reserveringen toe
9. selecteer een betaalmethode
10. betaal veilig online
11. je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail