Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van asfaltonderhoud aan de Rijksweg Noord in Echt, in opdracht van Provincie Limburg. Uiteraard willen we onze klanten zo goed en volledig mogelijk informeren over deze werkzaamheden. Mogelijk dat je alleen via een omleiding ons zwembad kunt bereiken.

Planning

De werkzaamheden aan de Rijksweg Noord starten op vrijdag 9 juli om 19:00 uur. KWA verwacht dat de werkzaamheden gereed zijn op maandag 12 juli 06:00 uur, mits ze geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden.

Op onderstaande afbeelding is het betreffende werkgebied ter verduidelijking weergegeven.

Uiteraard probeert KWS de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Daarom voeren ze de werkzaamheden in een zo kort mogelijke periode uit. Gedurende het weekend kan het wel voorkomen dat er ’s nachts geluidsoverlast ontstaat, ook dit proberen ze tot een minimum te beperken.

Bereikbaarheid

De Rijksweg Noord is afgesloten van de kruising met de Wilhelminalaan en de Echterstraat tot aan de
kruising met de Roermondseweg en de Zwaluwstraat bij St. Joost. Het doorgaand verkeer wordt
omgeleid via de A2, afslag 45 Echt. Aanwonenden en bedrijven langs het werkvak kunnen hun perceel
via de fietspaden langs de weg bereiken. Onze verkeersregelaars zijn erover geinstrueerd dat de
fietspaden voor autoverkeer beschikbaar zijn. Desondanks willen wij u vragen om het autoverkeer tot
een minimum te beperken.

Deze omleiding is uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven en is tevens weergegeven op bijgevoegde afbeelding.

Verdere informatie

Heeft u vragen, stel ze gerust! Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met opnemen via: onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u direct contact opnemen met de uitvoerder via 06-50226375.