Na de zomervakantie, vanaf maandag 24 augustus, zijn er een aantal veranderingen voorafgaand en tijdens je bezoek aan Zwembad In de Bandert. Hieronder lees je de belangrijkste wijzigingen.

Wil je net als alle andere zwemmers ook weer lekker komen zwemmen, maar heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel naar onze receptie +31 (0)475 482160. We zien je graag weer terug.

  Omdat we alle richtlijnen van het RIVM en het protocol Verantwoord Zwemmen strikt volgen is zwemmen bij zwembad In de Bandert coronaveilig voor personeel en zwemmers. Indien er door de overheid nieuwe maatregelen worden genomen, dan informeren wij je uiteraard weer zo snel mogelijk.

  WIJZIGINGEN PER 24 AUGUSTUS

   

  Reserveren is niet meer nodig

  Je hoeft als bezoeker niet meer vooraf te reserveren als je wilt komen zwemmen, tenzij we verwachten dat voor de betreffende zwemactiviteit meer dan honderd mensen komen. In de praktijk zijn er momenteel geen activiteiten met meer dan honderd deelnemers. Na 23 augustus is het niet meer mogelijk om te reserveren via onze website.

   

  Kassa normaal geopend

  De kassa gaat weer normaal open. Uiteraard nog steeds met de beschermende maatregelen, zoals de 1,5 meter afstand markeringen, handen desinfecteren bij aankomst en het kuchscherm. Bij de kassa kun je een losse entree of 10-badenkaart kopen. Uiteraard staan onze medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

    

  Abonnementen Aquasporten

  Alle aquasport abonnementen worden na de zomervakantie weer geactiveerd. Als vaste deelnemer van een aquasport start je weer in je eigen groep. Het abonnementsgeld dat je al betaald hebt voor de periode dat we dicht waren, verrekenen we met de eerstvolgende volle incasso in september. Uiterlijk in week 33 ontvang je van ons een e-mail met meer informatie. 

   

  Gebruik van tourniquet

  Alle zwembadbezoekers gaan weer via de normale route naar het zwembad. De gang naar de sporthal is alleen toegankelijk voor gebruikers van de sporthal. Bij het zwembadtourniquet worden bezoekers die een abonnement of 10-badenkaart hebben automatisch geregistreerd. Bezoekers die een losse entree kopen worden bij de kassa handmatig geregistreerd. 

   

  Omkleedcabines

  Omkleden bij aankomst en vertrek kan weer in de omkleedcabines van het zwembad. Hiervoor zijn de eenpersoons- en groepscabines beschikbaar. Het is niet persé nodig om je zwemkleding al thuis aan te trekken. Het kan voorkomen dat je even moet wachten tot een omkleedcabine beschikbaar is.

    

  Douchen is afspoelen

  Douchen is toegestaan op 1,5 meter afstand van elkaar. Mede daardoor zijn er slechts een beperkt aantal douches beschikbaar. Om de doorstroom te bevorderen mag er alleen kort afgespoeld worden. Haren wassen, inzepen en uitgebreid douchen moet voorlopig nog thuis. Ook de toiletten zijn open.

    

  Nieuw: SAF AQUA DrumsVibes®

  Na de zomervakantie starten we met de nieuwe activiteit SAF AQUA DrumsVibes® op woensdag van 12.00 tot 12.45 uur. Wil jij je energie kwijt, heb jij zin om ergens op te rammen of ben jij een muziekliefhebber die wel wat beweging kan gebruiken? Dan voel jij je bij SAF AQUA DrumsVibes® als een vis in het water. Je krijgt bij ons drumstokken van zo’n 400 gram per setje, waarmee je het opneemt tegen de weerstand van het water. Het voordeel? Je kan het zo moeilijk, zwaar of ritmisch maken als je zelf wilt. Extra leuk: de oefeningen zijn zo ontworpen dat je tijdens SAF AQUA DrumsVibes®  zoveel mogelijk spiergroepen traint. Ideaal als de sportschool niet helemaal jouw ding is. Kijk voor meer informatie hier op onze website.

    

  Gezinszwemmen

  Vooralsnog gaat het gezinszwemmen vanwege de coronamaatregelen niet door.