Afgelopen maandag is er een harde lockdown aangekondigd waarbij vrijwel alle openbare voorzieningen worden gesloten tot en met in ieder geval 19 januari 2021. Dit betekent ook dat de binnensportaccommodaties (zwembaden en sporthallen) sluiten tijdens deze periode.

Zwembad en sporthal tijdelijk gesloten

Vanaf dinsdag 15 december tot en met in ieder geval dinsdag 19 januari zijn Zwembad en Sporthal In de Bandert gesloten. Alle activiteiten en reserveringen in deze periode worden geannuleerd. De reeds betaalde reserveringskosten worden aan je terugbetaald.

Naar verwachting is ons zwembad en de sporthal vanaf woensdag 20 januari weer geopend onder de huidige voorwaarden.

Zwemlessen

Na de persconferentie van 12 januari 2021 zullen wij via een nieuwsbrief de ouders/verzorgers van de deelnemers aan de zwemles extra informeren over het voortzetten van de zwemlessen vanaf woensdag 20 januari.

Reserveren

Je kunt momenteel niet reserveren voor een zwemactiviteit of peutergym. Zo snel mogelijk, maar uiterlijk vanaf 20 december kun je weer reserveren voor de periode na 20 januari.

Houd deze website en onze facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie.

 

Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Van 15 december tot en met in ieder geval 19 januari geldt de strengste lockdown tot nu toe.

Premier Rutte heeft maandag 14 december 19.00 uur een harde lockdown aangekondigd waarbij vrijwel alle openbare voorzieningen worden gesloten tot en met 19 januari 2021. De maatregelen gaan vandaag om middernacht in. Dit betekent ook dat de binnensportaccommodaties (zwembaden en sporthallen)  sluiten tijdens deze periode.

Het kabinet gaat over tot deze drastische maatregelen omdat het aantal besmettingen hard is opgelopen en de druk op de zorg te groot wordt.

Lees hier alle maatregelen van de Rijksoverheid.