De extra benodigde maatregelen die ons kabinet neemt om de tweede golf van COVID-19 besmettingen in te dammen, hebben ook aanzienlijke effecten op de sportsector.

Zo is tijdens de persconferentie van 13 oktober 2020 bekend gemaakt dat wedstrijden en competities voor tenminste de komende vier weken worden stilgelegd. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen is toegestaan op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Ook kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden. Gelukkig kan de jeugd tot 18 jaar blijven sporten en zijn ook onderlinge wedstrijden binnen de eigen club toegestaan.

Wat exact de consequenties zijn voor het gebruik van ons zwembad wordt de komende dagen nader bepaald. Zo snel als mogelijk informeren wij hierover via onze websites en sociale media. 

Wij begrijpen dat er veel vragen leven bij onze verenigingen en zwemmers naar aanleiding van deze persconferentie. Op dit moment hebben wij helaas nog geen pasklare antwoorden en nemen we het zekere voor het onzekere door ons zwembad tijdelijk te sluiten. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Wij hopen op begrip voor deze tijdelijke maatregel.

 

Zwembad In de Bandert is volledig gesloten op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober. Alle activiteiten komen te vervallen. Houd onze website goed in de gaten en controleer voorafgaand aan uw bezoek of het zwembad geopend is en of uw activiteit op dezelfde tijd plaatsvindt en of u voor deze activiteit vooraf moet reserveren.