Lessen in de Kerstvakantie
Alle zwemlessen gaan door tot en met zondag 24 december. Tussen kerst en nieuwjaar vervallen de zwemlessen en vanaf dinsdag 2 januari starten we weer met de zwemlessen.

Lessen in de Carnavalsvakantie
De zwemlessen van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari komen te vervallen, vanaf woensdag 14 februari gaan alle zwemlessen weer gewoon door.

Zweminstructeurs
Badjuf Karin heeft aangegeven dat ze wil stoppen met het actief lesgeven maar in geval van nood zullen we haar nog wel kunnen inzetten. Badmeester Arjan is gedeeltelijk weer aan het werk.

Film en/of filmopnames
Het is niet toegestaan om foto’s en/of filmopnames te maken tijdens de zwemlessen. Geen enkele instructeur geeft hiervoor toestemming. Een aantal ouders hebben een verklaring ingevuld dat er geen foto’s en/of filmopnames gemaakt mogen worden van hun zoon of dochter. Wij verzoeken u vriendelijk dit besluit te respecteren. Indien u ook een dergelijke verklaring wilt invullen kunt u deze vragen aan de receptie van het zwembad.
Alleen tijdens het diplomazwemmen is het wel toegestaan om foto’s en/of filmopnames te maken.
Let op: u bent wettelijk in overtreding als u deze regel niet naleeft.

Winnaars kleurwedstrijd
De volgende kinderen hebben een gratis ochtend gezinszwemmen op zondag voor het hele gezin gewonnen met de kleurwedstrijd;
Darik Oosting, Siran Moeradian, Emme Ramakers, Levi de Laat, Noah Verkooijen, Sten de Hair en Valerie Golsteijn.

Gezinszwemmen zondagochtend
Alle kinderen die bij ons op zwemles zijn hebben op zondagochtend bij het gezinszwemmen gratis toegang. Hiervoor moet er wel een pasje gemaakt worden. Als u een pasfoto met de naam erop afgeeft bij de kassa zorgen wij dat er de volgende zwemles een pasje klaarligt. Alleen op vertoon van dit pasje mag uw zoon/dochter gratis naar binnen.
Wij hebben dit ingevoerd omdat wij het erg fijn vinden als ouders af en toe zelf komen oefenen. De toezichthouders op zondagochtend zijn ook allemaal instructeurs ze zijn altijd bereid om u tips te geven over hoe of wat u kunt oefenen met uw zoon/dochter.

Zwemvestjes
Het is erg belangrijk dat de naam van het kind duidelijk vermeld is op of in het zwemvestje, zou u dit aub willen nakijken. Tijdens de les oefenen de kinderen ook vaak zonder vestje, het is voor de instructeurs erg tijdrovend om uit te zoeken welk vestje van welk kind is.

Licentie Zwem-ABC
Met ingang van 1 januari 2018 dient elk zwembad dat de diploma’s van de NPZ-NRZ uitgeeft te voldoen aan een aantal voorwaarden (een soort keurmerk). Één van de eisen is dat er minimaal één persoon van je zwembad moet voldoen aan de eisen van “Licentie Examinator Zwem-ABC”. Wij kunnen u laten weten dat Badjuffrouw Sylvia en Badmeester Will aan die eisen hebben voldaan! Met deze examinatoren in huis kunnen we zelf diploma zwemmen afnemen.
Een ander punt is dat er een “Gedragscode” opgesteld is. Wij als Zwembad In de Bandert houden ons aan de gedragscode. Deze gedragscode hangt op in de centrale gang. Een copy van die gedragscode is te verkrijgen bij de receptie van het zwembad. In Nederland is het mogelijk om, anoniem een telefonische melding, bij het NOC*NSF (Vertouwenspunt Sport 0900-2025590) te doen wanneer u twijfelt aan bepaald gedrag van een medewerker richting een kind.
Andere punten voor de Licentie zijn voornamelijk administratieve zaken.

Nationaal onderzoek zwemouders
Wij zijn benaderd geworden door de zwembadbranche om deel te nemen aan het nationaal onderzoek zwemouders. Als er meer dan 100 onderzoeken worden ingevuld vanuit ons zwembad krijgen wij daar de resultaten van.
Mocht u het al ingevuld hebben willen wij u daarvoor bedanken. Mocht u het nog niet hebben gedaan dan kunt u dit via deze link alsnog invullen;
https://nl.research.net/r/NOZ18-ZwembadindeBandert

Afmelden/ inhalen zwemles
Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw zoon/dochter tijdig af te melden voor de zwemles als hij/zij verhinderd is. Afmelden kan via ons mailadres zwemlessen@menswel.nl.
Wanneer u uw zoon/dochter pas laat afmeldt kunnen we geen andere kinderen meer oproepen die graag een gemiste les willen inhalen. We hebben nog maar weinig ruimte om lessen in te halen en moeten vaak mensen teleurstellen als er geen plek in de groepen is. Alleen op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk gemiste lessen in laten halen.
Als u een gemiste les wilt inhalen vragen wij u ook om een mail te sturen, naar zwemlessen@menswel.nl wij zullen dan contact met u opnemen.

blank

Vragen over zwemles of andere vragen
Mocht u een vraag hebben over de zwemles of over iets anders dan kunt u ook een mail sturen naar zwemlessen@menswel.nl. Wij zullen ons best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, echter kan het soms een paar dagen duren voordat wij een antwoord kunnen geven. Op woensdagmorgen is tussen 10.30 – 12.00 uur altijd iemand aanwezig om telefonisch vragen te beantwoorden. We zijn dan bereikbaar op 0475-482160.

 

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een spetterend 2018.

Team Zwembad In de Bandert