Dinsdagavond 15 februari zijn er weer extra versoepelingen aangekondigd door minister Ernst Kuipers. Stap voor stap gaat Nederland verder van het coronaslot. Maar wat betekent dit voor jouw bezoek aan ons zwembad?

Kijk voor een actueel overzicht van alle maatregelen op onze webpagina coronamaatregelen.

 

Wijzigingen

  • Vanaf 18 februari hoef je geen mondkapje meer te dragen en vervalt de 1,5 meter afstand.
  • Vanaf 25 februari heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om binnen te komen.
  • Vanaf 1 maart starten we (weer) met de abonnementen en automatische incasso voor AquaSporten en Senioren Actief.

Reserveren kan nog tot 1 maart

  • Reserveren kan nog tot 1 maart, dan weet je zeker dat er plek is als je aan de kassa staat. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn voor je activiteit, dan laten we je natuurlijk ook binnen. Senioren Actief en Oefenzwemmen kun je tot 1 maart alleen telefonisch reserveren. Vanwege het vervallen van de 1,5 meter afstand komen er extra plaatsen beschikbaar.
  • Je bestaande reservering tot 1 maart blijft normaal geldig. Je reservering vanaf 1 maart wordt door ons geannuleerd en je betaling wordt aan je teruggestort.
  • Vanaf 1 maart hoef je niet meer te reserveren en kun je zonder reservering deelnemen aan banen zwemmen, gezinszwemmen en baby- en peuterzwemmen en starten we weer met abonnementen en automatische incasso voor Aquasporten en Senioren Actief.

Abonnementen

Wil je ook een abonnement afsluiten voor een AquaSport of Senioren Actief? Neem dan contact op met de receptie (je kunt ons bellen of langskomen) of schrijf je in via onderstaande link. Heb je al een abonnement afgesloten? Neem dan vanaf 1 maart je zwempas mee om binnen te komen.

 

Meld je snel aan!

Vragen

Heb je vragen neem dan contact op met Zwembad In de Bandert (0475 – 482160 of info@indebandert.nl). Wij doen ons best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en uiteraard informeren wij je bij eventuele wijzigingen. Houd onze website en facebookpagina in de gaten.

Corona: Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn rondom de preciese coronamaatregelen. Op de pagina veelgestelde vragen proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven.